Volg ons


10 Straatnaam, plaatsnaam
Land, postcode555-555-5555myemail@mailservice.com

Boek een audit
Logo



MARKETINGMEID

verbinding. impact. resultaat.

WAT WIJ DOEN.

PLAN VORMEN

VERBINDING MAKEN

IMPACT CREËREN

RESULTAAT BOEKEN

IMPACT MAKEN.

enthousiast, oprecht en betrokken.

Heb jij als doel om op te vallen en een blijvende indruk te maken? De MarketingMeid staat klaar om dit voor jou te realiseren! Met een scherpe strategie, creatieve aanpak en een flinke dosis lef zorg ik ervoor dat jouw boodschap niet alleen gehoord, maar ook onthouden wordt. Ik verbind jouw merk met de juiste doelgroep, creëer overzicht en zet de juiste kanalen in beweging om maximale impact te maken.


Met De MarketingMeid aan boord maak je gegarandeerd indruk— en zetten we jouw merk, bureau, evenement, festival of winkel(s) stevig op de kaart!

KNOW THE RULES LIKE A PRO,
COLOUR OUTSIDE THE LINES LIKE AN ARTIST.



laten we verbinding maken.

Ben je klaar om jouw doelen te bereiken? Ik sta klaar om je te helpen! Of het nu gaat om het scherp definiëren van je doelgroep, het vinden van de beste manieren om deze te bereiken, of om meer verbinding te creëren—ik ben er voor jou. Met mijn expertise weet ik precies welke paden je kunt bewandelen en geef ik je de keuzevrijheid om de richting te bepalen. Ik ken de weg: waar je recht op je doel af moet gaan en waar een onverwachte afslag juist voor verrassend resultaat kan zorgen. Samen zorgen we ervoor dat je precies daar komt waar je wilt zijn!



plan hier een kennismaking
verbinding maken marketingmeid

NICE TO MEET!

Leuk dat je hier bent! Mijn missie: jouw verhaal de impact geven die het verdient. Met mijn betrokkenheid, creativiteit en resultaatgerichte aanpak zorg ik ervoor dat jouw verhaal een blijvende indruk achterlaat. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk niet alleen opvalt bij je doelgroep, maar ook echt bij blijft—en jou trots maakt op het resultaat!


plan een afspraak

resultaat.

Wat anderen over ons zeggen

Mascha | Flint

“Nathalie is een hele fijne enthousiaste en positieve meid. Ze pakt dingen snel op en denkt goed mee. " 


Dennis | Vrije-Gasten

"In onze samenwerking is Nathalie mijn inspirator en mijn kompas. Wat ik niet helder voor mij zag heeft zij spot on gebracht."


Hans | Havikfestival

"Nathalie we openen de champagne. Fantastisch! Boven elke verwachting. Jouw goede werk wordt beloond."

Share by: