Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om vanuit verbinding te werken. De MarketingMeid is ontstaan om zelf meer werkgeluk te ervaren en anderen hierin te begeleiden. Ik ben betrokken, resultaatgericht en verras mijn klanten met creatieve marketinguitingen. Door de juiste tijdsverdeling, geloof ik dat je meer geluk ervaart, de juiste energie verspreid en die fijne klanten aantrekt. Laten we samen jouw verhaal afleveren bij jouw droomklanten!

Ha, let's meet!

ik geloof in echte verhalen

15+ jaar ervaring 

15+ jaar marketing ervaring op verschillende vlakken! Zo heb ik marketing mogen verzorgen voor prachtige merken en ondernemers. Arthur&Willemijn, Karwei, Makelaars, Interieurontwerpers, coaches, pedagogen.  Altijd met de voeten in de aarde en het hoofd in de wolken, samen komt dat tot de mooiste maar bruikbare concepten met een vleugje lef! Net even anders.. 

My life didn't please me, 

so i created my life 

Marketing

over de meid

Cappuccino het liefst met een extra shot espresso / Gek op mooi beeld /
Mama van Joe /  hondje Robbie / Verliefd op Wieger / Buiten en onderweg / Gek op interieur / Achtergrond in de mode, horeca, makelaardij, reclame en bouwmarkt / Gek op veldboeketten /  Karwei / Een mooi glas witte wijn / Strand / Rode nagels  / Autorijden / slippers

Benieuwd naar mijn favorieten? Naast lekker buiten zijn? Doe de quiz en je leert mij al een beetje kennen ;-)

de quiz

Doe

Ik ben buiten

Vakantie favoriet

terschelling

ibiza

Computer

Windows

apple

Hoe drink ik mijn koffie?

haver latte

cappuccino & extra shot espresso

Wijn

wit

rood

Zijn we een match?

Laat mij je begeleiden naar meer werkgeluk. Ik ben betrokken, resultaatgericht en verras mijn klanten met creatieve marketinguitingen. Door de juiste tijdsverdeling, geloof ik dat je meer geluk ervaart, de juiste energie verspreid en die fijne klanten aantrekt.
Samenwerken of een bakje koffie?
Plan hier je afspraak.

Liefs Nathalie

Tijd voor koffie!