Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om vanuit verbinding te werken. Ik ben betrokken, resultaatgericht en verras mijn klanten met creatieve marketinguitingen.

Door de juiste tijdsverdeling, geloof ik dat je meer geluk ervaart, de juiste energie verspreid en jouw droomklanten aantrekt. Laten we samen jouw verhaal gaan afleveren!

Ha, let's meet!

ik geloof in echte verhalen

15+ jaar ervaring 

15+ jaar marketing ervaring op verschillende vlakken! Zo heb ik marketing mogen verzorgen voor prachtige merken en ondernemers. Arthur&Willemijn, Karwei, Makelaars, Interieurontwerpers, coaches, pedagogen.  Altijd met de voeten in de aarde en het hoofd in de wolken, samen komt dat tot de mooiste maar bruikbare concepten met een vleugje lef! Net even anders.. 

When you focus on the good

the good gets better

Marketing

over de meid

Cappuccino / Gek op mooi beeld / Mama van Joe /  hondje Robbie / Verliefd op Wieger / Buiten en onderweg / Interieur / Achtergrond in de mode / Familiemens / Gek op veldboeketten /  Karwei / Witte wijn / Strand /
Beachy hair Salty Kisses  / Autorijden

Benieuwd naar MarketingMeid favorieten? Naast creatieve campagnes bedenken? Doe de quiz en je leert haar al een beetje kennen ;-)

DE QUIZ

Doe

Ik ben buiten

Favoriete eiland

terschelling

ibiza

Computer

Windows

apple

Hoe drink ik mijn koffie?

haver latte

cappuccino & extra shot espresso

Wijn

wit

rood

Zijn we een match?

Betrokken, resultaatgericht en ik verras klanten met creatieve marketinguitingen. Door de juiste tijdsverdeling, geloof ik dat je meer werkplezier ervaart, de juiste energie verspreid en die fijne klanten aantrekt.
Samenwerken of een bakje koffie?
Plan hier je afspraak.

Liefs Nathalie

Tijd voor koffie!