Als betrokken en resultaatgerichte MarketingMeid verras ik mijn klanten met creatieve marketinguitingen en uitingen die impact maken. Door slimme tijdsverdeling geloof ik dat je meer geluk ervaart, de juiste energie uitstraalt en jouw droomklanten aantrekt. Laten we samen aan de slag gaan om jullie verhaal krachtig over te brengen!


Ha, let's meet!

ik geloof in echte verhalen

15+ jaar ervaring 

Met meer dan 15 jaar aan diverse marketingervaring, heb ik niet alleen gewerkt met bekende merken zoals Arthur&Willemijn, Karwei, bij verschillende makelaars maar heb ik ook mijn stempel gedrukt in de culturele sector. Van het swingende Dias Latinos tot het promoten van voorstellingen bij het theater van Amersfoort: Flint. Mijn passie gaat verder dan commerciƫle merken; ik zet mijn expertise ook in voor het ondersteunen van goede doelen, waarbij ik help hun verhaal krachtig te vertalen. Altijd met de voeten stevig op de grond en het hoofd in de wolken, brengen we samen unieke concepten tot leven, met een onmiskenbaar vleugje lef.

When you focus
 on the good

the good gets
better

Marketing

over de meid

Cappuccino / Gek op mooi beeld / Mama van Joe /  hondje Robbie / Verliefd op Wieger / Buiten en onderweg / Interieur / Achtergrond in de mode / Familiemens / Gek op veldboeketten /  Karwei / Witte wijn / Strand /
Beachy hair Salty Kisses  / Autorijden

Benieuwd naar MarketingMeid favorieten? Naast creatieve campagnes bedenken? Doe de quiz en je leert haar al een beetje kennen ;-)

DE QUIZ

Doe

Ik ben buiten

Favoriete eiland

terschelling

ibiza

Computer

Windows

apple

Hoe drink ik mijn koffie?

haver latte

cappuccino & extra shot espresso

Wijn

wit

rood

Zijn we een match?

Betrokken, resultaatgericht en ik verras klanten met creatieve marketinguitingen. Door de juiste tijdsverdeling, geloof ik dat je meer werkplezier ervaart, de juiste energie verspreid en die fijne klanten aantrekt.
Samenwerken of een bakje koffie?
Plan hier je afspraak.

Liefs Nathalie

Tijd voor koffie!